Velkommen til Asmundsminde

Sofie Rifbjerg fondets udflytterbørnehave.

 

 

Børnehaven har 37 pladser hvoraf 9 er basispladser, som er reserveret Københavns kommunes visitisationudvalg.

Vi har opsamlingssted på Amerikavej på Vesterbro, hvorfra vi hver dag kører til vores skønne landsted nær Fredensborg, hvor vi har et rustikt hus på en stor grund.

Det faste personalet består af 7 pædagoger, en gårdmand og en køkkenmedarbejder samt en morgenåbner som alle har været her i mange år. Endvidere er to katte, to kælegrise og et varierede antal høns en del af besætningen.

Pædagogikken bygger på Sofie Rifbjergs tanker om "at børn fra stenbroen har brug for frisk luft" samt, at børn med forskellige forudsætninger og udfordringer sammen, en ide som på det seneste er blevet kendt som inklusion. Det betyder bl.a. at vi arbejder med fællesskaber samtidig med, at vi har et godt kendskab til de enkelte børn og, at vi prioriterer forældre samarbejdet.

Vi du vide mere så klik dig rundt på hjemmesiden eller kontakt os på anden vis.

 

Venlig hilsen personalet

 

Følg barnets hverdag og trivsel på KbhBarn

I Børne- og Ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune værdsætter vi det tætte samarbejde med forældrene. 

Derfor har alle forældre i kommunale og selvejende institutioner nu mulighed for at få adgang til hurtigere og lettere dialog med deres barns institution.

Systemet der gør dette muligt hedder KbhBarn. KbhBarn gør det muligt at følge barnets hverdag og trivsel digitalt via hjemmeside, intranet og apps.